За Нас

Уикенд 20-21.04.2024

Уикенд 20-21.04.2024

ЗИМАТА СЕ ОПИТА ДА СЕ ЗАВЪРНЕ, НО НЕ И В СЪРЦАТА НА ШКОЛАТА НА ОФК "СОФИЯ-1992" И ФЕНОВЕТЕ НИ.
Дъждовното и хладно време не изплаши наще верни фенове и те подкрепяха ОФК"СОФИЯ-1992" по футболните терени.
Събота 20.04.2024г., терените на "Арена Требич ", бяха запълнени с футболни двубой.
От 11:00 Юношите старша приеха тимът на "АФР" . Минимална загуба но от футболна гледна точка нашите момчета превъзхождаха противника и само късметът ни бе напуснал за да успеем и като резултат да доминираме. Множество пропуски и изпусната дузпа за нашите юноши ни провалиха като резултат, но не и като игра и израстване.
Също в събота от 13:15 бе даден старт и на срещата от подготвителните групи Ф11 на родените 2011г. Там бе и най - резултатната победа за ОФК "СОФИЯ-1992".
Около час по късно в 14:00 прозвуча първи съдииски сигнал и на "дербито" при родените 2009г деца на ОФК и "Локомотив" Сф. Драматичен обрат за нас и грабнахме победата. Не липсваха и фенски родителски прояви по трибуните, но благодарение на охраната на мача всичко приключи навреме без физическа саморазправа.
Благодарим на служителите на охранителната фирма "БИС СЕКЮРИТИ" за професионализма.
И още не отминали емоции от този двубой се пренесохме на изкуственият терен на стадион "Локомотив" за другото "дерби" между юношите младша р.2008г на ФК "БАНКЯ" и ОФК "СОФИЯ-1992".
Отново кадрови проблеми / болни и контузени/ за треньора на ОФК СОФИЯ-1992, но въпреки загубата нашите момчета се бореха до последният съдийски сигнал да отбележат почетно попадение, но уви не успяха.
Неделя 21.04 още от сутринта бяха надвиснали дъждовни облаци над София, но не и над децата р.2012 и 2013/14 г.
Футболната неделя стартира с двубой на балона в кв. Суходол между ОФК "СОФИЯ-1992" и ФК "ИСКЪР" САМОКОВ. Поради хладното в.еме този път в балона се дишаше и имаше добри условия за футбол. Драматична загуба за нашите деца, но и мач изпълнен с много нерви и дори червени картони и за двата тима. Тук бихме вметнали, че донякъде и съдийството куцаше. Да изпуснеш мач при деца на 12г и да се стигне до физически сблъсък между тях това не е възможно биха казали повечето от вас. Да ама не.
Не толерираме и не защитаваме нашите състезатели и треньор, но това не се бе случвало почти от година по терените.
Но да се върнем на футболната сцена. На терените на Спортна София от 13:40ч започна мача между р.2013/14 г тимове на ОФК "СОФИЯ-1992" и ФК " ИНТЕР ДЖЕСИКА". Отличен мач за нашите малки герой и победа за тях. Тази победа идва да покаже, че и при този набор има голямо израстване в спортнотехнически аспект.
И завършека на футболният укенд бе мачът на мъжете.
Хладно време, вятър и лек дъждец на терена в Требич и реми за нашите момчета срещу тимът на ФК "ПАРТИЗАН". Доста драматично реми. Не липсваха пропуски от наша страна и след негатив от два гола с много борба се добрахме до ремито.
След последният съдийски сигнал и на този двубой имаше опити за саморазправа от гостуващият тим и феновете им към главният съдя и към наши момчета. Отново охраната от гардовете на "БИС СЕКЮРИТИ" се справи и всичко приключи с приятелски поздрави между състезателите.
Това бе нашият пореден футболен уикенд.
БЛАГОДАРИМ ВИ НАШИ ВЕРНИ ФЕНОВЕ.
ОЧАКВАМЕ ВИ И СЛЕДВАЩАТА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. ВИЕ НИ ДАВАТЕ СИЛИ ДА СЕ БОРИМ ДО ПОСЛЕДЕН СЪДИЙСКИ СИГНАЛ ЗА ПОБЕДАТА.

Последни новини

Интересуваш се от ОФК София?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори