Новина

Стефан Христов

Стефан Христов
Първи гост в рубриката "Представи се кой/коя си и защо избра ОФК "СОФИЯ "?" е Стефан Христов. Освен, че е основен стълб в мъжкият тим той е и треньор на най-малките "Мечета" р.2012/13г.
????????????
ПРЕДСТАВИ СЕ КОЙ СИ И ЗАЩО ИЗБРА ОФК "СОФИЯ "?
⚽️⚽️⚽️
ОФК СОФИЯ / ОФК /:Кога започна да играеш футбол? Кои са ти първите спомени на зеления терен?
⚽️⚽️⚽️
Стефан Христов /С.Х./: Започнах да играя футбол на 7 годишна възраст, първите ми спомени са с екипа на ЦСКА
⚽️⚽️⚽️
ОФК: Кои треньори изградиха Стефан Христов?
С.Х.: Имал съм доста треньори през годините, но тези които ме изградиха са легендата на ЦСКА Тодор Янчев, който ми беше треньор в Академия Царско Село другия също ми беше треньор в същия клуб и това е Ивайло Котев. От тях съм научил доста неща и сега като върна лентата назад работата им от към развитие им беше доста правилна. Общо взето тези треньори са ми били пример особено Тодор Янчев, но всеки един треньор е успял да принесе доста неща върху моето развитие от всички съм гледал да извлеча най-доброто и позитивно.
⚽️⚽️⚽️
ОФК: Чувстваш ли отбора като колектив?
С.Х.: Има колектив, но все пак сме различни характери и е нормално понякога да има леки разминавания, но да мисля че сме добър колектив.
⚽️⚽️⚽️
ОФК: Какво ти предостави ОФК "СОФИЯ"?
С.Х.: Първо ОФК София ми даде шанс да започна треньорска кариера като вече от 2 години съм в клуба като ръководя набор 2012/13 за което съм изключително благодарен, че ми се гласува доверие и ми се даде шанс. Отностно мъжкият тим ОФК предоставя отлична организация и разбиране към абсолютно всички футболисти, ръководството прави всичко възможно ние като състезатели да се чувстваме добре тези неща дори и във В група не са често срещани.Например клуба направи всичко възможно да се отиде на подготвителен лагер през февруари месец с цел по-добра подготовка и сплотяване на колектива, това също в доста отбори от В група го няма.
⚽️⚽️⚽️
Благодарен съм за това че съм част от ОФК "СОФИЯ"
????????????
 
 

Интересуваш се от ОФК София?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни

Партньори